måndag 7 september 2015

Socialismen i Avesta kommun

Häromdagen åkte jag tåg med Sj och fick se att socialismen sprider sig. Jag har observerat att Avesta kommun gör mycket reklam i tågvagnarna och det är just den här skylten jag ser lite varstans i tågen.

Det är tur att man inte bor i Avesta. Denna reklamskylt avskräcker helt klart då den andas socialism och att någon annan ska betala. Allt detta klär man med tjusiga fingrar som bildar ett hjärta osv.

Avesta kommun: DOM SA ATT GRATIS KOLLEKTIVTRAFIK SKULLE STÅ OSS DYRT
En bullmarket i Socialism? "DOM SA ATT GRATIS KOLLEKTIVTRAFIK SKULLE STÅ OSS DYRT"
Avesta kommun, socialismen högborg?
En tjur i sin logga, Wallstreets symbol för bull? Avesta kommun, socialismen högborg?

”DOM SA ATT GRATIS KOLLEKTIVTRAFIK SKULLE STÅ OSS DYRT
Vi i Avesta kommun ville öka bussresandet, minska koldioxidutsläppen och skapa fler möten mellan människor i alla åldrar. Så vi införde gratis kollektivtrafik.
Och det var värt varenda krona.”
Lustigt hur man kan sitta att skriva att något är gratis när någon skattebetalare får stå för notan. Lustigt hur man kan skriva att det var värt varenda krona att tvinga och hota folk att betala skatt så vissa skulle få åka gratis. Är det någon som tror att mycket skatt skapar jobb? Bara socialisterna, omfördelarna, tjuvarna. socialism där staten plundrar för att gynna sig själv och omfördelar i som det heter ”solidariskt” anda.

Sedan hotar man och tvingar skattebetalarna för att betala för smörjan i marxistisk stil. De värsta slag av plundrare och tjuvar, inget annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar