torsdag 12 februari 2015

Riksbanken börjar med QE och sänker räntan till minus...

Svenska centralbanken (Riksbanken) startar tryckpressarna

Dagens datum sätter vi som en milstolpe i dumheternas dysfunktionella samhälle: 2015-02-12
Idag kom beskedet jag inte trodde skulle hända..(än).. Nu tillhör Sverige samma gäng som USA, Japan England och en drös med andra centralbanker som skapar valuta till höger och vänster. Riksbanken sätter igång ”tryckpressen”. Riksbanken skapar 10 miljarder kronor ur tomma luften och köper statsobligationer. Kronan tappar i värdet, människor som har sparat pengar blir ”osynligt” rånade, via kronvärdetappet. Allt för att man ska gynna högbelånade individer och en exportmarknad . Hela marknaden är genommanipulerad i toppen, marknadsekonomi finns bara i botten av pyramiden. Importerade varor blir dyrare.
Vissa ska hållas under armarna medans andra utnyttjas. Varför ska en centralbank intervenera och manipulera enligt en direktions godtycke.“When an honest man discovers he is mistaken,
he will either cease being mistaken or cease being honest” – Anonymous, filmen Thrive
 

Jag blir heligt sagt ut riktigt förbannad! Finns det ingen etik och moral kvar i det här landet?? Varför ska några individer sitta och försöka styra saker och ting.. Centralplanerat samhälle. Varför ska man gynna vissa och stjäla från andra som har det sämre ställt? Varför ska vi blåsa bostadsbubblor och aktiebubblor?? Varför ska vi gynna ägare av dessa? Ska man vända och vrida upp och ner på allting?! Allt är endast möjligt på grund av monetärt korrupt system där centralbanken kan skapa pengar hur som helst på arbetares bekostnad. Sjukt system, men människor verkar tyvärr så obildade att dem inte förstår hur saker och ting hänger ihop. Dom kallas ”nyttiga idioter” av finansiella etablissemanget.

Detta får mig bara allt mindre att vilja bidra till det svenska samhället som tycks korrupt.

Sverige har ju trots allt en av västvärldens högst skuldsatta befolkningar, något Riksbanken har roligt nog uttryckt oro över detta, samtidigt som man är i hög grad delaktig i det hela. Samtidigt vill dom alltså att vi ska låna vidare genom en räntesänkning till -0,1%?  Snacka om diskrepans mellan ord och handling, hahah..

På jobbet skrattade kollegorna om att nu får vi snart betalt för att låna. Nej, precis. Galenskaperna har ingen gräns.
Vi ska komma ihåg vilka de skyldiga äro (direktionens ledamöter):
Pressbillder härifrån:

Stefan Ingves (Riksbankschef)
Kerstin af Jochnick
Martin Flodén
Per Jansson
Henry Ohlsson
Cecilia SkingsleyStefan Ingves (Riksbankschef)
Stefan Ingves (Riksbankschef)
Kerstin af Jochnick
Kerstin af Jochnick

Martin Flodén
Martin Flodén

Per Jansson
Per Jansson
Henry Ohlsson
Henry Ohlsson
Cecilia Skingsley
Cecilia Skingsley


Att deras löner är finansierade via all skatt jag betalar gör det ännu löjligare. Förövarna får alltså även betalt av mig via skattsedeln. Etik och moral tycks vara bortblåst hos dessa individer. Dom ursäktar sig säkert med att dom bara göra sitt jobb eller något, men jag tycker det är moraliskt förkastligt det dom håller på med. Människor värderas utefter vad dom står för och gör.Och ni kan förstå vad dessa personer ger för värde hos mig..

En av Riksbankens förordnande är att skapa stabilitet, pyttsan. Sanning är lögn, upp är ner?

Det är som att spänna en pilbåge för hårt, till slut brister det. Polletten kommer ramla ner för Pöbeln och rättvisa skapas!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar