måndag 9 februari 2015

Ingves ute och pratar igen... suck


Läste en artikel hos Dagens Industri (di.se) och fick se Åsa-Nisse, alias Ingves vara i farten och uttala sig igen. Det är som vanligt ingen hejd på dumheterna. Men så är vi väl också inne i slutskedet av dårskapen och galenskapen kan man gissa. (symtom på när ett imperie är på väg att rasa, tänker på västvärlden).
Idioterna på Riksbanken med Ingves i spetsen dom ser ingen inflation dom inte. Vi andra ser som lever i verkligheten ser matpriser gå upp och även speciellt fastighetspriserna. Dom som är högbelånade ska gynnas som vanligt.. Den dolda skatten inflation ska dom fortsätta råna oss med.

Man räknar bara det som för stunden gynnar sin agenda.. Jag frågar mig alltmer varför ska jag ska vara med bidra till den här dårskapen som styr landet..

Fastighetspriserna har ökat lavinartat, men det tar inte Riksbanken med i sin siffror inte...
Det är i kommentarerna man hittar lite uns av sunt förnuft..
Varför ska man som skattebetalare vara med och bidra till denna skevhet som Riksbanken skapat? Har bara känslan att det här kommer sluta illa.. och dom kommer göra allt dom kan för att med retorik hitta någon annan att skylla på.. Men så lättlurade är vi inte, vikommer ihåg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar